Calendari d’esdeveniments

març
11
dv.
Club de Lectures Amors Plurals @ Banc Expropiat
març 11 @ 19:00 – 20:00

Ruptures amoroses

Des d’Amors Plurals us volem convidar a la primera edició del nostre cicle de lectures-debat des de la perspectiva de les no-monogàmies ètiques (com el poliamor i l’anarquia relacional). Us proposem una lectura de textos breus sobre aquesta temàtica seguits d’un debat i posterior polibirra. Aquestes xerrades són obertes a la participació de tothom.

Per aquesta primera edició, volem parlar de com redefinim o repensem el final de les relacions dins un context poliamorós. Per això, us proposem el text de la Coral Herrera: “Ruptures amoroses, separacions afectuoses“. En aquesta ocasió comptarem, a més, amb la presència de la nostra estimada Elisende Coladan, antropòloga i sexo-terapeuta franco-catalana.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 11 de març a les 19h a casa de la preciosa gent del Banc Expropiat (Trav. de Gràcia 181, Vila de Gràcia)

abr.
1
dv.
Mites del poliamor: unicorns i altres bitxos raros @ Edifici històric de la Universitat de Barcelona, Aula 102A. Gran Via de Les Corts Catalanes, 585, Barcelona
abr. 1 @ 19:00 – 21:00

Mites del poliamor: unicorns i altres bitxos raros


Has sentit a parlar del poliamor i en vols saber més?
Et qüestiones tot allò que sona a normalitat?
Existeixen els unicorns, o són pura fantasia?

Antics membres de l’associació Sin Vergüenza xerraran de tot això i molt més aquest divendres 1 d’abril de 19 a 21 hores a l’edifici històric de la UB. Gran Via de Les Corts Catalanes, 585 (Barcelona).

ATENCIÓ!! Canvi d’aula!! Degut a l’interès mostrat, es farà a l’aula 113 (primer pis).

maig
20
dv.
Club de lectura d’Amors Plurals @ Ateneu Rebel del Poble Sec
maig 20 @ 19:00

queestapassantDes d’Amors Plurals us volem convidar a una nova edició del nostre cicle de lectures-debat des de la perspectiva de les no-monogàmies ètiques (com el poliamor i l’anarquia relacional). Us proposem una lectura de textos breus sobre aquesta temàtica seguits d’un debat i posterior polibirra. Aquestes xerrades són obertes a la participació de tota persona interessada o amb curiositat o que vulgui conèixer-nos.

En aquesta ocasió volem aprofundir en el debat sobre com relacionar-nos de forma ètica, com comunicar què sentim i com compartir els nostres canvis emocionals amb les persones involucrades tan bon punt en som conscients.

El text que llegirem és Què està passant, polys? de Laura Giberga i diversos testimonis.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 20 de maig a les 19h a l’Ateneu Rebel del Poble Sec (c/ Font Honrada, 32-34)