1a Trobada Amors Plurals

Quan:
18/12/2015 @ 20:00
2015-12-18T20:00:00+01:00
2015-12-18T20:30:00+01:00
On:
Snooker Bar
Preu:
Gratuït

Degut a l’èxit de les 1es Jornades d’Amors Plurals amb prop de 170 assistents el diumenge i que se’ns quedés petit l’aforament per la projecció de Lutine dissabte, el proper divendres ens reunim per coneixe’ns en persona i seguir contagiant-nos de bona energia.

Us convidem a la primera Trobada Amors Plurals per seguir compartint sobre poliamor, anarquisme relacional i altres formes de no-monogàmia consensuada.

Aquest cop en un clima més informal per coneixe’ns, xerrar, compartir experiències i inquietuts mentre prenem alguna cosa per celebrar el final de setmana.

No vas assistir a les jornades del cap de setmana passat? No et preocupis, l’esdeveniment és obert a tothom!

Si sents que les relacions romàntiques tradicionals no t’encaixen, vine a conèixer les alternatives ètiques.

Us esperem a les 20h per aprendre / repassar mitjançant un joc quines opcions tenim per estimar més d’una persona de manera consensuada, conscient i ètica i, sobretot, per fer comunitat i passar-ho bé!

Si no pots esperar fins a divendres per tractar aquests temes tan apassionants, llegeix-nos a http://amorsplurals.cat, @amorsplurals o al Facebook.

Hora: 20:00
Local: Snooker Cocktail Bar, C/ Roger De Llúria, 42 (Barcelona)
Inscripció: Oberta i gratuïta, no cal inscriure’s ni confirmar, però demanem que indiqueu a l’esdeveniment de Facebook si teniu intenció de venir per poder fer una previsió de l’espai. Si preferiu mantenir l’anonimat, podeu avisar per missatge privat o a amorsplurals@gmail.com.

1 comment

  • Rafael Faiget

    Tinc interes amb con coneixer aquesta forma de relació i asistire a aquesta trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *