Calendari d’esdeveniments

des.
18
dv.
1a Trobada Amors Plurals @ Snooker Bar
des. 18 @ 20:00

Degut a l’èxit de les 1es Jornades d’Amors Plurals amb prop de 170 assistents el diumenge i que se’ns quedés petit l’aforament per la projecció de Lutine dissabte, el proper divendres ens reunim per coneixe’ns en persona i seguir contagiant-nos de bona energia.

Us convidem a la primera Trobada Amors Plurals per seguir compartint sobre poliamor, anarquisme relacional i altres formes de no-monogàmia consensuada.

Aquest cop en un clima més informal per coneixe’ns, xerrar, compartir experiències i inquietuts mentre prenem alguna cosa per celebrar el final de setmana.

No vas assistir a les jornades del cap de setmana passat? No et preocupis, l’esdeveniment és obert a tothom!

Si sents que les relacions romàntiques tradicionals no t’encaixen, vine a conèixer les alternatives ètiques.

Us esperem a les 20h per aprendre / repassar mitjançant un joc quines opcions tenim per estimar més d’una persona de manera consensuada, conscient i ètica i, sobretot, per fer comunitat i passar-ho bé!

Si no pots esperar fins a divendres per tractar aquests temes tan apassionants, llegeix-nos a http://amorsplurals.cat, @amorsplurals o al Facebook.

Hora: 20:00
Local: Snooker Cocktail Bar, C/ Roger De Llúria, 42 (Barcelona)
Inscripció: Oberta i gratuïta, no cal inscriure’s ni confirmar, però demanem que indiqueu a l’esdeveniment de Facebook si teniu intenció de venir per poder fer una previsió de l’espai. Si preferiu mantenir l’anonimat, podeu avisar per missatge privat o a amorsplurals@gmail.com.

febr.
12
dv.
Jornada anti romàntica de Joves Meruts a Ontinyent @ Ca La Mera
febr. 12 @ 19:00 – febr. 13 @ 23:00

12646917_452232898302500_7977496286492118473_o

Aquest cap de setmana, Amors Plurals participarem a la Jornada Anti Romàntica organitzada pel col·lectiu Joves Meruts a l’Ateneu Popular Ca La Mera d’Ontinyent (Vall d’Albaida). Us hi esperem!

Avui no parlarem de poliamor @ Ateneu Popular d'Esplugues
febr. 12 @ 20:00 – 21:00

Cartell de l'esdeveniment

Amb motiu del dia mundial de l’amor patriarcal (14feb), a l’Ateneu Popular d’Esplugues tindrà lloc una conversa al voltant (o no) del llibre ‘del amor al amor. derivas sobre amor, sexo y libertad en las relaciones humanas’ amb el títol AVUI NO PARLAREM DE POLIAMOR.

Amors Plurals no te cap vincle amb l’organització d’aquest esdeveniment.

febr.
13
ds.
Sortida a l’exposició “T’estimo? Una història de l’amor i el matrimoni” @ Museu d'història de Catalunya
febr. 13 @ 11:30 – 14:30

Imatge amb el text "T'estimo?" Una història de l'amor i el matrimoni

Barcelona PolyPeople és un grup en anglès que organitza trobades obertes a tothom interessat en el poliamor. Dissabte 13 de febrer a les 12h anirem a la visita guiada de l’exposició “T’estimo? Una història de l’amor i el matrimoni”.

La data límit per apuntar-se a l’esdeveniment és el proper diumenge 7 de febrer perquè depèn de quants siguem caldrà dir-ho al Museu. La visita és en català i farem la traducció a l’anglès nosaltres.

Més informació sobre l’exposició a la pàgina del MHC.

Per accedir a la web de l’esdeveniment cal estar registrat a Meetup —que és una xarxa social per organitzar trobades al voltant d’un interès comú— i un cop dins, unir-se al grup “Barcelona PolyPeople”, que trobareu aquí.

Tot i que la visita al museu serà en català, l’idioma de les trobades d’aquest col·lectiu és l’anglès.

Amors Plurals no organitza aquest esdeveniment, només en fem difusió, si teniu cap dubte contacteu amb l’organització!

març
2
dc.
Xerrada: Desmuntant la monogàmia des d’una experiència plurisexual i poliamorosa @ La Cruïlla
març 2 @ 19:30 – 22:00

Cartell del cicle d'esdeveniments

Arran Sagrada Família organitza el cicle de 3 esdeveniments “Cicle de sexualitats”

Divendres 26 de febrer a les 19:30: projecció del documental Yes We Fuck amb el seu director Raúl de la Morena.

Dimecres 2 de març a les 19:30: Xerrada Desmuntant la monogàmia des d’una experiència plurisexual i poliamorosa, on 5 persones dels col·lectius Enrenou i Amors Plurals farem una introducció a conceptes i explicarem quins són els discursos dels nostres activismes, així com quines han estat les nostres experiències personals per poder entendre millor com afecta tot plegat al nostre dia a dia.

Veniu a fer-nos les preguntes que vulgueu o a participar en el debat!

Dimecres 9 de març a les 19:30: Sexualitat i poder adult, per Maria Rodó.

La Cruïlla
C/ Sardenya, 256-260
L2 Monumental i L5 Sagrada Família

març
11
dv.
Club de Lectures Amors Plurals @ Banc Expropiat
març 11 @ 19:00 – 20:00

Ruptures amoroses

Des d’Amors Plurals us volem convidar a la primera edició del nostre cicle de lectures-debat des de la perspectiva de les no-monogàmies ètiques (com el poliamor i l’anarquia relacional). Us proposem una lectura de textos breus sobre aquesta temàtica seguits d’un debat i posterior polibirra. Aquestes xerrades són obertes a la participació de tothom.

Per aquesta primera edició, volem parlar de com redefinim o repensem el final de les relacions dins un context poliamorós. Per això, us proposem el text de la Coral Herrera: “Ruptures amoroses, separacions afectuoses“. En aquesta ocasió comptarem, a més, amb la presència de la nostra estimada Elisende Coladan, antropòloga i sexo-terapeuta franco-catalana.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 11 de març a les 19h a casa de la preciosa gent del Banc Expropiat (Trav. de Gràcia 181, Vila de Gràcia)

abr.
1
dv.
Mites del poliamor: unicorns i altres bitxos raros @ Edifici històric de la Universitat de Barcelona, Aula 102A. Gran Via de Les Corts Catalanes, 585, Barcelona
abr. 1 @ 19:00 – 21:00

Mites del poliamor: unicorns i altres bitxos raros


Has sentit a parlar del poliamor i en vols saber més?
Et qüestiones tot allò que sona a normalitat?
Existeixen els unicorns, o són pura fantasia?

Antics membres de l’associació Sin Vergüenza xerraran de tot això i molt més aquest divendres 1 d’abril de 19 a 21 hores a l’edifici històric de la UB. Gran Via de Les Corts Catalanes, 585 (Barcelona).

ATENCIÓ!! Canvi d’aula!! Degut a l’interès mostrat, es farà a l’aula 113 (primer pis).

maig
20
dv.
Club de lectura d’Amors Plurals @ Ateneu Rebel del Poble Sec
maig 20 @ 19:00

queestapassantDes d’Amors Plurals us volem convidar a una nova edició del nostre cicle de lectures-debat des de la perspectiva de les no-monogàmies ètiques (com el poliamor i l’anarquia relacional). Us proposem una lectura de textos breus sobre aquesta temàtica seguits d’un debat i posterior polibirra. Aquestes xerrades són obertes a la participació de tota persona interessada o amb curiositat o que vulgui conèixer-nos.

En aquesta ocasió volem aprofundir en el debat sobre com relacionar-nos de forma ètica, com comunicar què sentim i com compartir els nostres canvis emocionals amb les persones involucrades tan bon punt en som conscients.

El text que llegirem és Què està passant, polys? de Laura Giberga i diversos testimonis.

La xerrada tindrà lloc el proper divendres 20 de maig a les 19h a l’Ateneu Rebel del Poble Sec (c/ Font Honrada, 32-34)