Kimchi Cuddles #258 “Trencar motlles”

Original per Tikva Wolf, Kimchi Cuddles #258 “Cakey”, el 21 de gener de 2014. Traducció de Mercè Badia.

Les persones asexuals són persones que no senten atracció sexual, la qual cosa pot semblar-li estranya a molta gent. Però… què voleu que us digui, a mi em sembla més estrany que no t’agradi el pastís!

Kimchi Cuddles #258 "Cakey"

N. de la T. Per als que sentiu curiositat sobre la relació entre la comunitat asexual i el pastís, pot interessar-vos aquest extracte de l’article “Símbolos de la asexualidad, el qual podeu trobar a Asexualpedia.org:

La idea dels asexuals i el pastís va sorgir en el fòrum en anglès quan algú va iniciar un fil de discussió titulat “Què és millor que el sexe?” i molts es van posar d’acord que menjar pastís era una meravella. El pastís seria per a alguns asexuals com el sexe per als al·losexuals. És una manera de representar que les persones asexuals també poden tenir plaers, encara que no sigui un pastís sinó una altra cosa.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *