1es Jornades Amors Plurals

cartell_jornades_corregit 3 diminut
Ja tenim aquí la programació de les 1es Jornades Amors Plurals!

Dissabte 12 a la tarda, cine-fòrum amb la projecció del documental-ficció Lutine i posterior debat. Comptarem amb Elisende Coladan, antropòloga i sexòloga, amiga de la realitzadora, que ens podrà aclarir dubtes sobre el “lutinage” i altres no-monogàmies ètiques i consensuades en el context sociocultural francès.

Diumenge 13 al matí, “Coneixem-nos…”, amb testimonis de persones de perfils i bagatges molt diversos, per compartir experiències i situacions amb què ens trobem quan qüestionem les relacions monògames “obligatòries”.

I a la tarda, “… i deconstruim-nos”, per analitzar i qüestionar des d’una perspectiva política els privilegis de la monogàmia i altres estructures del sistema.

Diumenge hi haurà persones responsables d’acompanyar i jugar amb la canalla perquè les famílies també pugueu gaudir de les xerrades i activitats de Can Masdeu. Es pot intentar trobar una solució col·laborativa similar per a dissabte si hi ha prou famílies interessades.

Ja falta menys!!

2 comments

 • ÁNGELES

  M’agradaria rebre informació de les vostres activitats…sóc d’un poble d’Alacant i no he pogut anar a les jornades però si n’hi ha qualsevol tipus de documentació que puga rebre i llegir (pdf,…) m’ agradaria molt.
  :)

  • Pau Masats

   Hola, Ángeles. Gràcies pel teu interès en les Jornades. De moment no disposem de cap material, estem editant un vídeo de la presentació inicial de l’Ignasi Puig que ben aviat publicarem en el blog. I si ho desitges, en la pàgina Qui som pots apuntar-te a la llista de correu.
   :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *