Descobreix les relacions obertes

Quan:
07/06/2015 @ 11:00 – 18:30
2015-06-07T11:00:00+02:00
2015-06-07T18:30:00+02:00
On:
Barcelona
Barcelona
Espanya
Preu:
De 15€ a 62€. Consulta la web.
Contacte:

Il·lustració de persones agafades de la ma

Saps com tenir una bona relació oberta?

Les relacions obertes són molt diverses, des del sexe esporàdic fins a una família de 3 o 4 adults. Saps quina s’adaptaria millor a tu i la teva situació?

En aquesta jornada tractarem la teoria i la pràctica de les relacions obertes. Al matí veurem els tipus de relacions obertes i els ingredients necessaris per cadascuna, així com identificar què és el millor per a tu. A la tarda passarem a aplicar la teoria a la pràctica. Descobriràs com gestionar la gelosia, com comunicar-te amb la teva parella per sentir connexió i sintonia. I, per últim, descobriràs tot el que cal parlar en una relació oberta o poliamorosa en un divertit joc grupal.

La jornada està oberta a persones individuals, parelles i d’altres configuracions. És per a tu tant si tens curiositat com si portes menys de dos anys practicant el poliamor.

Qui és la Victòria?

La Victòria Rosa ajuda a gent que s’inicia en el poliamor i les relacions obertes a descobrir què volen en les seves relacions i aconseguir-ho. Amb ella pots evitar molts dels problemes habituals com ara la gestió de la gelosia, millorar la comunicació i, en general, estar més satisfeta amb les teves relacions. És coach acreditada per la Coaching Academy. Porta quasi 10 anys amb el poliamor i uns quants més com a formadora.

El lloc exacte s’informarà un cop feta la inscripció. Serà a un local cèntric a Barcelona.

L’idioma de l’esdeveniment serà el castellà.